Informatie voor lotenkopers

Bedankt voor het meespelen!

Iedereen die een Jantje Beton lot koopt, stimuleert buitenspelen tijdens en na schooltijd. Buitenspelen geeft energie en het levert ook nog eens een positieve bijdrage aan het concentratievermogen en de leerprestaties. Jantje Beton zet kinderen daarom graag spelenderwijs in beweging. Het schoolplein biedt kinderen goede mogelijkheden om tijdens en na schooltijd actief te zijn en hun batterij op te laden. Het schoolplein staat zelfs in de top 3 van favoriete plaatsen om te spelen. Een belangrijke (speel)plek dus!

Prijzenpakket 2017

Bekijk hier het prijzenpakket van de Jantje Beton Loterij 2017.
Heb je een lot van de Jantje Beton Loterij 2016? Bekijk dan hier de trekkingslijst van 2016.

 

Maak gebruik van de kortingen!

Of je een prijs wint of niet, je kan altijd profiteren van de kortingen van onze sponsoren! Ga direct: Naar de kortingen.

 

BrugWat gebeurt er met de opbrengst van de loten?

Jantje Beton besteedt de helft van de opbrengst uit de loterij aan projecten die buitenspelen mogelijk maken en stimuleren. Kijk hier voor een overzicht. De andere helft besteden deelnemende scholen aan spelmaterialen of het opknappen van het schoolplein. Bekijk hier wat scholen met de opbrengsten van de loterij doen.

logoLoterijIk heb een lot gekocht en ik heb hierover een vraag

Kijk bij de veelgestelde vragen mail ons via loterij@jantjebeton.nl of bel 030-2427263 (bereikbaar van 08:00 uur tot 17:00 uur).

Loterijvergunning

De Kansspelautoriteit heeft aan Samenwerkende Non-profit Loterijen (SNL) een vergunning verleend op 6 december 2016 met het volgende kenmerk: 10293. Deze vergunning is geldig voor de periode van 1 januari 2017 tot en met 31 december 2021. De SNL is een professioneel samenwerkingsverband tussen de Grote Clubactie, Jantje Beton, Scouting Nederland en De Zonnebloem. SNL is belangenbehartiger van vijf loterijen en de beheerder van de gemeenschappelijke vergunning voor deze loterijen. Voor meer informatie  zoals bijvoorbeeld het deelnemersreglement verwijzen wij naar de website van de SNL.

Winkans Jantje Beton Loterij

De kans op het winnen van de eerste prijs in de Jantje Beton Loterij in 2016 is 1:296.298, de kans op het winnen van één van de loterijprijzen is 0,4%. Speel bewust, 18+. Als u een lot heeft gekocht door een machtiging af te geven en u storneert vervolgens het bedrag, dan maakt u geen kans meer op een prijs. Jantje Beton betaalt de kansspelbelasting.

Interessant?

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan

Deel dit artikel:

Hoe werkt de loterij? Verkoop via machtiging

Hoe werkt de loterij? Contante verkoop

LOTERIJ 2016

Vul hierboven jouw 8-cijferige lotnummer in.

nieuws over de loterij

Partner