Speel mee met de VriendenLoterij

Ijsselstein, 03-06-2014 .Opening Natuurspeeltuin Lange Land. FOTO: Gerard Til

Speel mee met de VriendenLoterij en word vriend van Jantje Beton

De VriendenLoterij steunt maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen of mogelijkheden een steuntje in de rug geven, zodat zij voluit mee kunnen doen in de samenleving en een volwaardig leven kunnen leiden. Ook steunt zij mensen in hun ambitie om een bijdrage aan de maatschappij te leveren. Dankzij deelnemers van de VriendenLoterij ontving Jantje Beton in 2016 € 1.394.889 voor haar werk voor kinderen in Nederland.

 

 

 

 

 

 

 

Hiermee kan Jantje Beton veel kinderen ondersteunen om hun eigen buurt leuker te maken. Zodat zij vrij en avontuurlijk buiten kunnen spelen en bewegen, wat essentieel is voor een gezonde ontwikkeling van elk kind.

Aan de slag in de speeltuin

Zo werken wij, dankzij de extra bijdrage van de VriendenLoterij, aan het project ‘Aan de slag in de speeltuin’: een project van Jantje Beton en Fonds verstandelijk gehandicapten waarbij speeltuinen- die vaak kampen met een tekort aan vrijwilligers- de mogelijkheid krijgen om onderhoud- en beheertaken te laten uitvoeren door mensen met een verstandelijke beperking. Wat zo mooi is, is dat de jongeren met een verstandelijke beperking met dit project echt een volwaardige rol krijgen in onze samenleving. Ze gaan aan de slag en dat geeft ze een groter gevoel van eigenwaarde.

Draagt u Jantje Beton een warm hart toe en maakt u ook graag kans op leuke prijzen? Speel dan mee met de VriendenLoterij!

Activeer hier uw lot en speel mee

Een lot kost € 13,50 inclusief Jackpotbonus à € 0,50 per trekking. Er zijn 14 trekkingen per jaar waarvan twee trekkingen zonder Jackpotbonus. De helft van de lotprijs gaat direct naar Jantje Beton. Deelname is vanaf 18 jaar. Naast de kans op prijzen oplopend tot € 100.000,- maakt u met uw mobiele nummer ook kans op de unieke AutoJackpot!

Meer informatie?
>> Lees meer over de VriendenLoterij. 

 

Interessant?

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan

Deel dit artikel:

Partner