Informatie voor lotkopers

Bedankt dat u de projecten van Jantje Beton voor buitenspelen en bewegen ondersteunt! Vrij buitenspelen en bewegen is essentieel voor een gezonde ontwikkeling van kinderen. 50% van de loterijopbrengst gaat rechtstreeks naar de deelnemende scholen die het geld besteden aan spelen en bewegen op en rondom het schoolplein. De andere 50% besteedt Jantje Beton aan buitenspelen en bewegen voor alle kinderen in Nederland.

Voorkant_lotenboekje_loterij_2014Prijzenpakket Jantje Beton Loterij 2014

Door het kopen van een lot maakt u kans op mooi prijzen. Diverse sponsors stellen jaarlijks kosteloos prijzen ter beschikking. Hierdoor besparen wij aanzienlijk veel geld. Zo kunnen wij nog meer kinderen in Nederland helpen. Bekijk het prijzenpakket.

 P1030427Trekking Jantje Beton Loterij 2014

Vrijdag 21 november vindt onder toeziend oog van de notaris de trekking van de Jantje Beton Loterij 2014 plaats. Vanaf 14:00 uur staan de winnende lotnummers op deze pagina.

logo_loterij_wolkje_100x100Maak gebruik van de kortingen op uw lot!

Of u een prijs wint of niet, u kunt altijd profiteren van de kortingen van onze sponsoren! U hoeft uw lot niet te registreren voor de kortingen. Ga direct: Naar de kortingen.

 

Wat gebeurt er met de opbrengst van de loten?

Jantje Beton besteedt 50% van de opbrengst uit de loterij aan allerlei projecten door heel Nederland, die het vrije buitenspelen stimuleren. Ook bij u in de buurt! Kijk hier voor een overzicht. De andere 50% besteden de deelnemende scholen bijvoorbeeld aan het opknappen van het schoolplein. Bekijk inspirerende voorbeelden van wat scholen met de opbrengsten van de loterij doen.

Loterij2012 2Uitslag Jantje Beton Loterij 2013

De winnende lotnummers van de Jantje Beton Loterij 2013 zijn bekend! Heeft u een lot? Rechts op deze pagina in het gele vlak is het mogelijk om uw lot te controleren of bekijk de trekkingslijst van 2013.

Ik heb een lot gekocht van de Jantje Beton Loterij en ik heb hierover een vraag
Kijk bij de veelgestelde vragen mail ons via loterij@jantjebeton.nl of bel tijdens kantooruren 030-2427263.

Speel de eerste maand gratis mee met de VriendenLoterij!

Word vriend van Jantje Beton en speel de 1e MAAND GRATIS mee met de Vriendenloterij t.w.v. € 12,-! Maak kans op de tienduizenden fantastische prijzen in de VriendenLoterij. > Meer over deze actie

Uitreiking Total cheque, loterijprijs 2013

Uitreiking Total cheque, loterijprijs 2013Op dinsdag 28 januari 2014 werd op OBS Flevosprong in Dronten de hoofdprijs voor een jaar lang gratis tanken uitgereikt. De Total cheque is gewonnen door meneer Van Dalen die het lot gekocht had van zijn buurjongen Raymond Van der Blink

Uitreiking Keycamp Cheque, loterijprijs 2012

uitreiking prijs keycamp

Op 22 mei was op basisschool ‘De Klimop’ in Zwaag de uitreiking van de hoofdprijs van de Jantje Beton Loterij 2012.

De hoofdprijs is een cheque van € 2.000,- die beschikbaar is gesteld door Keycamp. Alle kinderen hadden zich bij het podium verzameld om bij de uitreiking aanwezig te zijn.

Op de foto zien we de winnares mevrouw Annemarie Cohen, zij kreeg de cheque uitgereikt door Chayenne Roks. Zij had het winnende lot aan haar verkocht.

Aanmelden Jantje Beton Loterij

– woensdag 10 t/m woensdag 24 september 2014
– woensdag 20 mei t/m woensdag 3 juni 2015

Loterijvergunning

De loterijvergunning met nummer 5631620/09/DSP is aan Jantje Beton verleend via de Stichting SNL door het Ministerie van Justitie op 7 december 2009.

Winkans Jantje Beton Loterij

De kans op het winnen van de eerste prijs in de Jantje Beton Loterij in 2013 is 1 : 502.759, de kans op het winnen van één van de loterijprijzen is 0,3%.

Interessant?

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan

Deel dit artikel:

Hoe werkt de loterij?

Voor wie zet Jantje Beton zich in?

nieuws over de loterij

LOTERIJ 2013

Vul hier jouw 8-cijferig lotnummer in.

Partner