Informatie voor lotenkopers

Bedankt voor het meespelen! Met jouw deelname aan de Jantje Beton Loterij help je speelmogelijkheden voor kinderen realiseren. Met de helft van de loterijopbrengst helpt Jantje Beton kinderen die opgroeien in een verarmde speelomgeving om hun buurt leuker te maken. Zodat ook deze kinderen vrij en avontuurlijk buiten kunnen spelen. De andere helft wordt door deelnemende scholen gebruikt voor nieuwe spelmaterialen of het opknappen van het schoolplein.

Check rechts op deze pagina jouw lotnummer op prijzen!

 

Jantje Beton LoterijTrekkingslijst Loterij 2016

Bekijk hier de trekkingslijst van de Jantje Beton Loterij 2016. 

Nicolien SauerbreijMaak gebruik van de kortingen!

Of je een prijs wint of niet, je kan altijd profiteren van de kortingen van onze sponsoren! Ga direct: Naar de kortingen.

 

BrugWat gebeurt er met de opbrengst van de loten?

Jantje Beton besteedt de helft van de opbrengst uit de loterij aan projecten die buitenspelen mogelijk maken en stimuleren. Kijk hier voor een overzicht. De andere helft besteden deelnemende scholen aan spelmaterialen of het opknappen van het schoolplein. Bekijk hier wat scholen met de opbrengsten van de loterij doen.

logoLoterijIk heb een lot gekocht en ik heb hierover een vraag

Kijk bij de veelgestelde vragen mail ons via loterij@jantjebeton.nl of bel 030-2427263 (bereikbaar van 08:00 uur tot 17:00 uur).

Loterijvergunning

De loterijvergunning met nummer 8727 is aan Jantje Beton verleend via de Stichting SNL door de Kansspelautoriteit op 25 november 2014.

Winkans Jantje Beton Loterij

De kans op het winnen van de eerste prijs in de Jantje Beton Loterij in 2016 is 1:296.298, de kans op het winnen van één van de loterijprijzen is 0,4%. Speel bewust, 18+. Als u een lot heeft gekocht door een machtiging af te geven en u storneert vervolgens het bedrag, dan maakt u geen kans meer op een prijs. Jantje Beton betaalt de kansspelbelasting.

Deelnemersreglement

De Stichting Samenwerkende Non-profit Loterijen (hierna: de Stichting SNL) is een samenwerking van verschillende non-profit loterijen die een gezamenlijke vergunning hebben voor de organisatie van hun loterij. In de Stichting SNL participeren de Grote Clubactie / SupportActie, KWF Kankerbestrijding, Scouting Nederland, Jantje Beton en De Zonnebloem. Hieronder kunt u het deelnemersreglement downloaden. Op aanvraag sturen wij u het per post toe.
>> Deelnemersreglement

Interessant?

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan

Deel dit artikel:

LOTERIJ 2016

Vul hierboven jouw 8-cijferige lotnummer in.

Hoe werkt de loterij? Contante verkoop

Hoe werkt de loterij? Verkoop via machtiging

nieuws over de loterij

Partner