Informatie voor lotkopers

Check rechts op de pagina jouw lotnummer Loterij 2014

Bedankt dat u de projecten van Jantje Beton voor buitenspelen en bewegen ondersteunt! Vrij buitenspelen en bewegen is essentieel voor een gezonde ontwikkeling van kinderen. 50% van de loterijopbrengst gaat rechtstreeks naar de deelnemende scholen die het geld besteden aan spelen en bewegen op en rondom het schoolplein. De andere 50% besteedt Jantje Beton aan buitenspelen en bewegen voor alle kinderen in Nederland.

Voorkant_lotenboekje_loterij_2014Trekkingslijst Jantje Beton Loterij 2014

De winnende lotnummers van de Jantje Beton Loterij 2014 zijn bekend! Heeft u een lot? Rechts op deze pagina is het mogelijk om uw lot te controleren of bekijk de Bekijk de trekkingslijst.

logo_loterij_wolkje_100x100Maak gebruik van de kortingen op uw lot!

Of u een prijs wint of niet, u kunt altijd profiteren van de kortingen van onze sponsoren! U hoeft uw lot niet te registreren voor de kortingen. Ga direct: Naar de kortingen.

Tilburg_speelwijk_fotovermeldingIn 2015 ook lotenverkoop via machtiging

Dit jaar kiezen veel scholen voor lotenverkoop via machtiging. Contante lotenverkoop blijft ook mogelijk. Bij machtiging verkopen kinderen geen fysieke loten meer, maar vragen u in een verkoopboekje uw gegevens in te vullen, zoals uw naam, uw IBAN-nummer en uw handtekening. Daarmee geeft u Jantje Beton toestemming om per eenmalige machtiging het aankoopbedrag van de door u aangekochte loten van uw rekening af te schrijven. U ontvangt de lotnummers van alle aangekochte loten op uw bankafschrift. U ontvangt dus geen fysiek lot meer. In plaats daarvan krijgt u een bedankbriefje met onder meer informatie over de trekkingsdatum, het prijzenpakket en hoe de lotnummers worden doorgegeven.

U kunt vanaf 26 november uw lotnummer(s) checken via onze site. Heeft u een prijs gewonnen? Prijswinnaars ontvangen automatisch hun prijs van Jantje Beton.

Wat gebeurt er met de opbrengst van de loten?

Jantje Beton besteedt 50% van de opbrengst uit de loterij aan allerlei projecten door heel Nederland, die het vrije buitenspelen stimuleren. Ook bij u in de buurt! Kijk hier voor een overzicht. De andere 50% besteden de deelnemende scholen bijvoorbeeld aan het opknappen van het schoolplein. Bekijk inspirerende voorbeelden van wat scholen met de opbrengsten van de loterij doen.

Ik heb een lot gekocht van de Jantje Beton Loterij en ik heb hierover een vraag

Kijk bij de veelgestelde vragen mail ons via loterij@jantjebeton.nl of bel tijdens kantooruren 030-2427263.

Aanmelden Jantje Beton Loterij

– woensdag 20 mei t/m woensdag 3 juni 2015
– woensdag 9 september t/m woensdag 23 september 2015

Loterijvergunning

De loterijvergunning met nummer 8727 is aan Jantje Beton verleend via de Stichting SNL door de Kansspelautoriteit op 25 november 2015.

Winkans Jantje Beton Loterij

De kans op het winnen van de eerste prijs in de Jantje Beton Loterij in 2014 is 1 : 457.602, de kans op het winnen van één van de loterijprijzen is 0,3%. Speel bewust.

Interessant?

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan

Deel dit artikel:

Hoe werkt de loterij? Contante verkoop

Hoe werkt de loterij? Verkoop via machtiging

LOTERIJ 2014

Vul hier jouw 8-cijferig lotnummer in.

Voor wie zet Jantje Beton zich in?

nieuws over de loterij

Partner