Informatie voor lotenkopers

Bedankt voor het meespelen! Met jouw deelname aan de Jantje Beton Loterij help je speelmogelijkheden voor kinderen realiseren. Met de helft van de loterijopbrengst helpt Jantje Beton kinderen die opgroeien in een verarmde speelomgeving om hun buurt leuker te maken. Zodat ook deze kinderen vrij en avontuurlijk buiten kunnen spelen. De andere helft wordt door deelnemende scholen gebruikt voor nieuwe spelmaterialen of het opknappen van het schoolplein.

Scholen kunnen kiezen om mee te doen met contante lotenverkoop of verkoop via machtiging. Bij contante lotenverkoop ontvangen leerlingen een lotenboekje. Bij lotenverkoop via machtiging krijgen kinderen een verkoopboekje mee, waarin maximaal 10 lotenkopers hun gegevens kunnen invullen en daarbij Jantje Beton machtigen om één of meer loten van hun rekening af te laten schrijven.

Jantje Beton LoterijPrijzenpakket Jantje Beton Loterij 2015

Bekijk het prijzenpakket van de Jantje Beton Loterij 2015. Vanaf donderdag 26 november 14:00 uur staan de winnende lotnummers op deze pagina.

 

Nicolien SauerbreijMaak gebruik van de kortingen!

Of je een prijs wint of niet, je kan altijd profiteren van de kortingen van onze sponsoren! Ga direct: Naar de kortingen.

 

BrugWat gebeurt er met de opbrengst van de loten?

Jantje Beton besteedt de helft van de opbrengst uit de loterij aan projecten die buitenspelen mogelijk maken en stimuleren. Kijk hier voor een overzicht. De andere helft besteden deelnemende scholen aan spelmaterialen of het opknappen van het schoolplein. Bekijk hier wat scholen met de opbrengsten van de loterij doen.

>> Trekkingslijst Jantje Beton Loterij 2014

Ik heb een lot gekocht van de Jantje Beton Loterij en ik heb hierover een vraag

Kijk bij de veelgestelde vragen mail ons via loterij@jantjebeton.nl of bel 030-2427263 (bereikbaar van 08:00 uur tot 17:00 uur).

Loterijvergunning

De loterijvergunning met nummer 8727 is aan Jantje Beton verleend via de Stichting SNL door de Kansspelautoriteit op 25 november 2014.

Winkans Jantje Beton Loterij

De kans op het winnen van de eerste prijs in de Jantje Beton Loterij in 2014 is 1 : 457.602, de kans op het winnen van één van de loterijprijzen is 0,3%. Speel bewust. Als u een lot heeft gekocht door een machtiging af te geven en u storneert vervolgens het bedrag, dan maakt u geen kans meer op een prijs.

Deelnemersreglement

De Jantje Beton Loterij heeft een deelnemersreglement. Deze wordt op aanvraag toegestuurd.

Interessant?

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan

Deel dit artikel:

Hoe werkt de loterij? Contante verkoop

Hoe werkt de loterij? Verkoop via machtiging

LOTERIJ 2014

Vul hier jouw 8-cijferig lotnummer in.

Voor wie zet Jantje Beton zich in?

nieuws over de loterij

Partner