Collecte 2012

50% voor de club, 50% voor Jantje Beton!

Jantje Beton Collecte

buttonse_collecteer_meebuttonse_word_collectecoordinator

De collecte van 2014 ligt al even achter ons. We bedanken alle collectanten voor hun inzet en alle mensen voor hun gift! We hebben met elkaar bijna 1,3 miljoen euro opgehaald! Dat is een geweldig resultaat waar we heel veel kinderen in Nederland blij mee kunnen maken.

In 2015 vindt de collecte plaats van 9 t/m 14 maart. Ook deelnemen en 50% van de opbrengst houden voor de jeugdactiviteiten van jouw club of vereniging? Geef je club nu op!

Opbrengsten zijn hard nodig

Buitenspelen en bewegen is essentieel voor een gezonde ontwikkeling van kinderen. In een tijd waarin 80 procent van de kinderen onvoldoende beweegt, kan er niet genoeg aandacht worden besteed aan buitenspelen. Daarom ondersteunt Jantje Beton kinderen om hun eigen buurt leuker te maken. Want als het buiten leuk is, blijven kinderen niet binnen.

Jaarlijks zetten zo’n 1600 jeugdverenigingen zich in voor de Jantje Beton Collecte en lopen ruim 40.000 collectanten mee om geld op te halen voor buitenspelen en bewegen in de eigen buurt. De helft van de opbrengst mogen jeugdclubs zelf houden. De andere helft zet Jantje Beton in voor buitenspeelprojecten door het hele land. Kijk hier welke clubs in 2014 de collecte liepen.

Partner