Speel mee met de VriendenLoterij

Ijsselstein, 03-06-2014 .Opening Natuurspeeltuin Lange Land. FOTO: Gerard Til

 

Speel mee met de VriendenLoterij en word vriend van Jantje Beton

De VriendenLoterij steunt maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen of mogelijkheden een steuntje in de rug geven, zodat zij voluit mee kunnen doen in de samenleving en een volwaardig leven kunnen leiden. Ook steunt zij mensen in hun ambitie om een bijdrage aan de maatschappij te leveren. Dankzij deelnemers van de VriendenLoterij ontving Jantje Beton in 2016  € 1.394.889 voor haar werk voor kinderen in Nederland. Hiermee kan Jantje Beton veel kinderen ondersteunen om hun eigen buurt leuker te maken. Zodat zij vrij en avontuurlijk buiten kunnen spelen en bewegen, wat essentieel is voor een gezonde ontwikkeling van elk kind.

Draagt u Jantje Beton een warm hart toe en maakt u ook graag kans op leuke prijzen? Speel dan mee met de VriendenLoterij. Iedere trekking maken deelnemers kans op ruim honderdduizend prachtige prijzen. Wat dacht u van een Volkswagen Polo én € 10.000,- (indien u meespeelt met de Jackpotbonus), een grote geldprijs, fantastische vakanties of vele andere mooie keuzeprijzen?

Activeer hier uw lot en speel mee

Een lot kost € 13,50 inclusief Jackpotbonus à € 0,50 per trekking. Er zijn 14 trekkingen per jaar waarvan twee trekkingen zonder Jackpotbonus. De helft van de lotprijs gaat direct naar Jantje Beton. Deelname is vanaf 18 jaar.

In de VriendenLoterij is uw mobiele nummer uw lotnummer. Naast de kans op prijzen oplopend tot € 100.000,- maakt u met uw mobiele nummer ook kans op de unieke AutoJackpot! De enige jackpot die niet oploopt met geld, maar met auto’s.

Meer informatie?
>> Lees meer over de VriendenLoterij. 

Interessant?

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan

Deel dit artikel:

Partner